fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top

Over 9+Lifestyle

Ons verhaal

Een aantal jaargeleden is 9pluslifestyle ontstaan. De gedachte achter 9pluslifestyle is dat iedereen zijn waarde van leven een 9+ zou moeten geven. Dit heeft niet alleen te maken met sport en “gezonde voeding”, maar met alles in het leven: werk, sociale kringen, vriendschappen en familie. De manier om je leven meer dan een 9+ te geven is om gelukkig te zijn met jezelf.

Eén ding staat vast wanneer jij je prettig voelt in je eigen lijf, sta je al sterker in je schoenen en wordt het makkelijker om aan je andere doelen te werken. Wanneer jij een fit lichaam zal je merken dat je mentale gezondheid automatisch ook zal verbeteren! De enige die dit kan doen dat ben jij en wij zullen er voor jou klaarstaan om je hierin te helpen.

Onze missie

Iedereen bewust maken van het belang van een goede levensstijl en helpen om deze ook na te leven.

Onze visie

Een 9+ levensstijl als haalbare levensstijl voor iedereen met als doel meer energie, gezondheid en uiteindelijk (werk)geluk.

Wie zijn wij?

Team Image

Daniëlle van Vlijmen

Mijn naam is Danielle en ben ondertussen 29 jaar oud. Ik ben zelf onwijs gek van sporten en ben minstens 10 jaar bezig met voeding. Ik ben niet mijn hele leven een sportfanaat geweest. In mijn puberjaren van 14-18 ben ik de liefde voor sport even kwijt geraakt. Ik had de focus op andere dingen en dit was vooral plezier maken met vrienden. Toen ik een jaartje of 18 was merkte ik dat ik niet gelukkig was met mijn lichaam en ook niet met de fitheid die ik toen had. Ik heb toen het roer compleet omgegooid en ben begonnen met fitnes. Ik kreeg steeds meer interesse en ben zelf meerdere sport opleidingen gaan volgen en ben onlangs afgestudeerd als diëtist.

Team Image

Samantha Bijsterveld

Mijn naam is Samantha, ik kom uit Den Haag en ben geboren in 1992. Mensen helpen en inspireren een gezondere levensstijl te ontwikkelen is mijn passie. Daarnaast is mijn liefde voor sport en voeding enorm groot! In het dagelijks leven combineer ik mijn baan als sous-chef bij een klassiek Frans restaurant in het centrum van Den Haag met het ondernemerschap waarin mijn passies samen komen. Het is vroeger allemaal begonnen bij DZC´68 in Doetinchem met een potje voetballen, tussendoor heb ik 2 jaar judo gedaan en na die 2 jaar ben ik weer gaan voetballen. Ik heb op redelijk hoog niveau gevoetbald toen die tijd 2de klasse. Sport en beweging opleiding gedaan en op mijn 19de verhuisd naar Den Haag, daar ben ik in de horeca gaan werken vandaar mijn passie voor voeding.