fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top

Over 9+Lifestyle

Ons verhaal

Welkom bij 9pluslifestyle,

Dé plek voor indoor bootcamp en crossfit-geïnspireerde trainingen in Den Haag.

Als vrouwelijke personal trainer en diëtiste bied ik persoonlijke training en voedingscoaching aan mannen en vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Onze groepstrainingen vinden plaats op een prachtige locatie in Benoordenhout.

Bij 9pluslifestyle streven we ernaar om jouw leven een 9+ te geven. Onze aanpak omvat niet alleen sport en gezonde voeding, maar richt zich op alle aspecten van het leven, inclusief werk, sociale kringen, vriendschappen en familie. We geloven dat ware voldoening en geluk voortkomen uit het tevreden zijn met jezelf.

Het begint allemaal bij jouw eigen lichaam en welzijn. Door een combinatie van functionele trainingen, high-intensity interval training (HIIT), krachttraining en conditietraining helpen we je een fit lichaam te bereiken, wat een positieve invloed heeft op zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Als gezondheids- en fitnesscoach in Den Haag sta ik klaar om je hierbij te ondersteunen. Onze missie is om iedereen bewust te maken van het belang van een goede levensstijl en hen te begeleiden om deze levensstijl daadwerkelijk na te streven. Met ons voedingsadvies en persoonlijke trainingen streven we ernaar om samen te werken aan een gezond leven.

Onze belofte is om je te helpen meer energie, gezondheid en uiteindelijk (werk)geluk te bereiken. Ontdek de kracht van 9pluslifestyle en investeer in jezelf. Samen creëren we een levensstijl die jouw leven naar een hoger niveau tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een 9+ levensstijl.

Onze missie

Iedereen bewust maken van het belang van een goede levensstijl en helpen om deze ook na te leven.

Onze visie

Een 9+ levensstijl als haalbare levensstijl voor iedereen met als doel meer energie, gezondheid en uiteindelijk (werk)geluk.

Wie zijn wij?

Team Image

Daniëlle van Vlijmen

Mijn naam is Danielle en ben ondertussen 29 jaar oud. Ik ben zelf onwijs gek van sporten en ben minstens 10 jaar bezig met voeding. Ik ben niet mijn hele leven een sportfanaat geweest. In mijn puberjaren van 14-18 ben ik de liefde voor sport even kwijt geraakt. Ik had de focus op andere dingen en dit was vooral plezier maken met vrienden. Toen ik een jaartje of 18 was merkte ik dat ik niet gelukkig was met mijn lichaam en ook niet met de fitheid die ik toen had. Ik heb toen het roer compleet omgegooid en ben begonnen met fitnes. Ik kreeg steeds meer interesse en ben zelf meerdere sport opleidingen gaan volgen en ben onlangs afgestudeerd als diëtist.

Team Image

Samantha Bijsterveld

Mijn naam is Samantha, ik kom uit Den Haag en ben geboren in 1992. Mensen helpen en inspireren een gezondere levensstijl te ontwikkelen is mijn passie. Daarnaast is mijn liefde voor sport en voeding enorm groot! In het dagelijks leven combineer ik mijn baan als sous-chef bij een klassiek Frans restaurant in het centrum van Den Haag met het ondernemerschap waarin mijn passies samen komen. Het is vroeger allemaal begonnen bij DZC´68 in Doetinchem met een potje voetballen, tussendoor heb ik 2 jaar judo gedaan en na die 2 jaar ben ik weer gaan voetballen. Ik heb op redelijk hoog niveau gevoetbald toen die tijd 2de klasse. Sport en beweging opleiding gedaan en op mijn 19de verhuisd naar Den Haag, daar ben ik in de horeca gaan werken vandaar mijn passie voor voeding.

Team Image

Wais Ajiz

Welkom bij mijn wereld van kickboksen, waar passie, toewijding en voortdurende groei samenkomen om de beste versie van jezelf te onthullen. Mijn naam is Wais Ajiz, en ik ben meer dan alleen een gediplomeerd SKMO trainer B; ik ben een gepassioneerde wedstrijdvechter in de B-klasse met een diepgewortelde liefde voor de sport. Mijn reis in het kickboksen begon niet alleen als een fysieke oefening, maar als een levenswijze die me voortdurend uitdaagt om mijn grenzen te verleggen. Met mijn ervaring in de ring en een onuitputtelijke conditie, heb ik diverse trainingsvormen verfijnd en versterkt, waardoor ik mijn studenten dat cruciale stukje extra kan bieden om hun vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Wat mij onderscheidt, is mijn leergierigheid en mijn voortdurende streven naar kennis. Ik geloof dat er altijd ruimte is voor groei en verbetering, of het nu gaat om techniek, strategie of mentale kracht. Tijdens mijn trainingen neem ik graag de tijd om individuele aandacht te geven aan mijn leerlingen, waarbij ik oog voor detail heb en hen begeleid om elke beweging te verfijnen en te perfectioneren. Mijn positieve instelling is aanstekelijk, en ik geloof sterk in de kracht van het kickboksen om niet alleen het lichaam te versterken, maar ook de geest. Ik ben er trots op dat ik mijn kennis en passie voor deze sport kan delen, en ik ben vastbesloten om mijn leerlingen te inspireren om hun doelen te bereiken, zowel binnen als buiten de ring. Dus, als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan, om jezelf te pushen naar nieuwe hoogten en om de opwinding van het kickboksen te ervaren, sluit je dan aan bij mijn trainingsprogramma. Samen kunnen we jouw potentieel ontketenen en jouw pad naar succes in de wereld van het kickboksen verlichten.