fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"Team building met bootcamp"

bedrijfsbootcamp

Bedrijfsbootcamp

Onze belofte

Samen met je collega’s keihard werken, zweten maar ook resultaten behalen? Dan is bedrijfsbootcamp een goede manier om dit te doen. Samen na een zware werkdag het hoofd leeg maken tijdens een intensieve training. Waarom zou je werken aan je carrière, maar niet aan je gezondheid? Wie zich lichamelijk fit voelt, zal ook beter presteren op werk!

Bedrijfsbootcamp is vaak direct aansluitend op werk, waardoor het een goede stok achter de deur is om te sporten na werktijd en daarna heb je nog de hele avond voor je.

Voor meer informatie komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Een proefles met het team is uiteraard mogelijk zodat alle collega’s kunnen aftasten of het inderdaad wat voor hem/haar is.

Ook is het mogelijk om éénmalig een bootcamp te doen. Bijvoorbeeld tijdens een heidag om iedereen lekker wakker te schudden midden op de dag of voor een bedrijfsuitje.

Contact

Waarom bedrijfsbootcamp

vitaliteit

Gemiddeld een half uur achter elkaar bewegen is de stijlregel. Veel mensen met een kantoorbaan komen hier niet aan. Bedrijfsbootcamp is een goede stok achter de deur voor werknemers om te sporten. Een vitale werknemer bruist van energie ook op de werkvloer.

Team building

Niet alleen sterker worden als individu, maar ook als team. In groepsverband trainen en presteren leidt tot saamhorigheid en onderlinge verbondenheid. Gebruik bootcamp om het team te versterken.

Buitenlucht

Bootcamp is een workout van een uur in de buitenlucht en buitenlucht maakt gezonder. Om maar een paar dingen te benoemen: het verbetert de hersenfunctie, bevordert vitamine D inname en de natuur is goed voor stress reductie.