fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top

Danielle van VlijmenDaniëlle van Vlijmen

Mijn naam is Danielle en ben ondertussen 29 jaar oud. Ik ben zelf onwijs gek van sporten en ben minstens 10 jaar bezig met voeding. Ik ben niet mijn hele leven een sportfanaat geweest. In mijn puberjaren van 14-18 ben ik de liefde voor sport even kwijt geraakt. Ik had de focus op andere dingen en dit was vooral plezier maken met vrienden. Toen ik een jaartje of 18 was merkte ik dat ik niet gelukkig was met mijn lichaam en ook niet met de fitheid die ik toen had. Ik heb toen het roer compleet omgegooid en ben begonnen met fitnes. Ik kreeg steeds meer interesse en ben zelf meerdere sport opleidingen gaan volgen en ben onlangs afgestudeerd als diëtist. Ik heb zelf helemaal het geluk gevonden met mijn lichaam en dit wil ik graag overbrengen op andere, hoe kan je een fit lichaam hebben en ook nog genieten van gezelligheid, wijntjes, pizza en chocola. Alles kan als je maar wilt! Hoe fitter ik me lichamelijk voel, hoe meer ik mentaal aan kan.