fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"Motiveer je door de groep"

Bootcamp en smallgroup

Smallgroup

Onze belofte

In de buitenlucht sporten onder begeleiding? Op zoek naar jouw (pijn)grens. Dan is de smallgoup/bootcamp iets voor jou! De trainingen vinden vast op plekken in Den Haag.

Bootcamp/ Smallgroup is een fullbody workout van een uur. Conditie, spieruithoudingsvermogen, souplesse en kracht worden gecombineerd toegepast door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht, dumbels, kettlebels en nog meer attributen .
Er wordt getraind in kleine groepjes van max 4-5 personen.

Smallgroup/bootcamp is voor iedereen geschikt, we houden rekening met de sportervaring van de deelnemers. Zo zal iedereen een haalbare, maar zeker ook een uitdagende workout ervaren.

Benieuwd naar locaties en tijden? In de agenda staan de tijden en locaties aangegeven. Wil je een keer meedoen met een proefles schrijf je dan in via de website of stuur een email.

Ben je opzoek naar een meer op maat gemaakte training of één op één begeleiding, bekijk dan ons aanbod voor personal training.

Ben je opzoek naar een op maat gemaakt training of één op één begeleiding, bekijk dan ons aanbod voor personal training.

Zie onze tarieven Vraag een proefles aan

Is 1 op 1 training of training met 1 of 2 vrienden meer iets voor jou? Bekijk dan ons aanbod voor personal training.