fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"Motiveer je door de groep"

Bootcamp en smallgroup

Smallgroup

Onze belofte

Ontdek onze professionele personal trainer in Den Haag!

Wil je graag sporten onder begeleiding en je eigen (pijn)grenzen verleggen? Dan is onze Indoor Bootcamp in Den Haag iets voor jou!

Onze crossfit-geïnspireerde trainingen worden op vaste locaties in Den Haag gehouden. Onze Smallgroup/bootcamp is een intensieve fullbody workout van een uur, gericht op het verbeteren van je conditie, spieruithoudingsvermogen, souplesse en kracht.

We maken gebruik van verschillende attributen, zoals lichaamsgewicht, dumbbells, kettlebells en meer. Tijdens onze trainingen wordt er gewerkt in kleine groepjes van maximaal 4-8 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze Smallgroup/bootcamp is geschikt voor iedereen.

We passen de intensiteit aan op basis van de sportervaring van de deelnemers, zodat iedereen een haalbare maar uitdagende workout kan ervaren. Wil je weten waar en wanneer onze trainingen plaatsvinden?

Raadpleeg dan onze agenda voor de specifieke tijden en locaties. Als je graag een proefles wilt volgen, schrijf je dan in via onze website of stuur ons een e-mail.

Naast onze Smallgroup/bootcamp bieden we ook op maat gemaakte trainingen en één-op-één begeleiding aan. Als je behoefte hebt aan een gepersonaliseerd programma, bekijk dan ons aanbod voor personal training.

Bij ons vind je de beste fitnessinstructeur, functionele trainingen, high-intensity interval training (HIIT), krachttraining, conditietraining en een ervaren gezondheids- en fitnesscoach in Den Haag.

We staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken

Zie onze tarieven Vraag een proefles aan

Is 1 op 1 training of training met 1 of 2 vrienden meer iets voor jou? Bekijk dan ons aanbod voor personal training.