fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"a goal without a plan is a wish"

training en coaching

Onze belofte

Welkom bij 9plus Lifestyle,

Dé personal trainer in Den Haag die jou helpt je fitnessdoelen te bereiken.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder indoor bootcamp, crossfit-geïnspireerde trainingen, groepstraining, fitnessinstructie, functionele trainingen, high-intensity interval training (HIIT), krachttraining, conditietraining en begeleiding als gezondheids- en fitnesscoach.

Onze belofte is eenvoudig: wij geven alles om jouw persoonlijke doelen te realiseren, of het nu gaat om personal training, voedingsadvies of een combinatie van beide. Bij 9plus Lifestyle dagen onze trainers je altijd uit om het beste uit jezelf te halen. We bieden intensieve personal trainingen aan in kleine groepen van 3 tot 5 personen.

Tijdens deze trainingen maken we gebruik van diverse attributen, zoals dumbbells, kettlebells en meer. Onze trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en combineren kracht, conditie en bodyweight-oefeningen. Bij 9plus Lifestyle geloven we dat fitheid meer omvat dan alleen krachttraining.

Onze visie is gericht op het ontwikkelen van een zo groot mogelijk arbeidsvermogen, zodat je in staat bent om de dingen te doen die je wilt, zowel nu als op latere leeftijd. We streven naar intensiteit door het maximaliseren van arbeid binnen een zo kort mogelijke tijd. Onze trainingsprogramma’s zijn ontworpen om jou uit te dagen en meer werk te verzetten binnen een bepaalde tijd.

Als je liever één-op-één begeleiding wilt, bieden we op maat gemaakte trainingen aan. We kunnen ook voedingsadvies op maat verzorgen dat perfect aansluit bij jouw doelen. Bij 9plus Lifestyle streven we naar de ultieme sportervaring.

We denken met je mee, helpen je jouw sport- en voedingsdoelen te bereiken en zorgen ervoor dat je een prettige ervaring hebt op weg naar jouw einddoel. Onze personal trainingen worden zowel buiten in Den Haag als in onze personal training studio op de Van Hogehoucklaan 35 gegeven.

Ontdek de next level sportervaring bij 9plus Lifestyle. We verwelkomen je graag en kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Start vandaag