fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"a goal without a plan is a wish"

training en coaching

Onze belofte

Bij 9plus Lifestyle bepaal jij je doelen en wij geven je alles wat we hebben om dit te bereiken: Personal training en/of voedingsadvies. 

Onze trainers zullen je altijd uitdagen om het meeste uit je zelf te halen. We bieden op verschillende dagen per week personal training aan in groepen van 3 tot 5 man. De Personaltrainingen in kleine groepjes zijn intensieve trainingen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van dumbels, kettlebels en nog meer attributen. De trainingen zijn variërend en uitdagend. Het is een combinatie van kracht, conditie en bodyweight!
De visie die 9pluslifestyle over fit worden is niet alleen maar kracht training. Wij willen niet alleen maar in setjes van 8 herhalingen werken. Voor ons betekend fit zijn zorgen dat je zo’n groot mogelijke arbeidsvermogen ontwikkeld, om de dingen te doen die je wilt doen. Dit niet alleen nu maar ook als je straks 70 jaar bent.

Intensiteit wordt geoperationaliseerd in het begrip van vermogen: Zoveel mogelijk arbeid in een zo’n kort mogelijke tijd. Daarom proberen we de trainingen zo te programmeren dat je niet alleen die sets van 8 aanhoudt maar dat er veel meer werk geleverd moet worden in bepaalde tijd! Wij geven personal training buiten in Den Haag en Voorschoten

Is personal training met één op één begeleiding meer iets voor jou. Dan gaan we aan de slag met een op maat gemaakte training. Wil je ook begeleiding op het gebied van voeding dat aansluit bij je doelen, dan zullen wij jou hier ook in coachen.

Ontdek de next level sport ervaring waar we alles doen om met jou mee te denken, je helpen je sport- en voedingsdoelen te bereiken en je vooral een prettige ervaring bieden op weg naar je einddoel. Voor de personal trainingen hebben we sinds begin dit jaar (2020) een personal training studio op de Clematisstraat. We verwelkomen je graag bij 9plus Lifestyle.

Start vandaag