fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"Samen grenzen verleggen"

Personal training

Personal training

Onze belofte

Op zoek naar een ervaren personal trainer in Den Haag?

Bij 9plus Lifestyle staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

We bieden diverse diensten aan, zoals indoor bootcamp, groepstraining,
functionele trainingen, high-intensity interval training (HIIT), krachttraining, conditietraining en begeleiding als gezondheids- en fitnesscoach.

Bij 9plus Lifestyle geloven we in maatwerk. Onze personal trainers en fitnessinstructeurs zorgen ervoor dat jouw training en voedingsschema perfect op jouw behoeften zijn afgestemd. Geen loze beloftes, maar daadwerkelijk op maat gemaakte programma’s.

Wil je een persoonlijk doel bereiken of snel fit worden? Kies dan voor onze op maat gemaakte één-op-één training of personal training met twee vrienden. We hebben vaste locaties waar we training geven, maar we kunnen ook rekening houden met jouw voorkeurslocatie, zoals een buitenlocatie bij jou in de buurt.

Jij bepaalt zelf de dag en tijd! Als je een personal trainingsabonnement bij ons hebt, mag je ook altijd deelnemen aan onze bootcamp-trainingen. Bij 9plus Lifestyle in Den Haag staan we klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de persoonlijke aanpak die het verschil maakt!

Vrijblijvend intake gesprek aanvragen
p

Hoe gaan we te werk

1. Intake

We starten met een kennismaking en een intake. Belangrijk is dat de personal trainer en de sporter een klik hebben en dat we vanaf het begin af aan dezelfde doelen nastreven.

2. Trainingen

Naar aanleiding van de intake bepalen we het aantal lessen per week. Daarna gaan we aan de slag met een op maat gemaakt trainingsschema. De personal trainer bedenkt en begeleidt alles dus je hoeft zelf nergens meer over na te denken. Verstand op 0 en gaan: ``Don’t limit your challenges. Challenge your limits``.

3. Meetmoment

Het is mogelijk om meetmomenten samen af te spreken zodat we de voortgang kunnen bekijken. We letten dan op gewicht, vetpercentage en BMI.