fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top
"Samen grenzen verleggen"

Personal training

Personal training

Onze belofte

Een personal training en een voedingsschema zijn niet zomaar gemaakt. Alle trainers en “goeroes” op dit gebied schreeuwen altijd dat ze alles op maat maken, het verschil met ons is: bij 9plus Lifestyle doen we het ook echt! Jij staat centraal als je bij ons komt en met dat gevoel moet je ook weer weggaan.

Als jij een persoonlijk doel wilt behalen of op een snelle manier fit wilt worden dan kies je voor deze op maat gemaakte één op één training of personal training samen met twee vrienden.  Naast een aantal vaste locaties waar wij training geven, is er ook de mogelijkheid om zelf een voorkeur voor locatie aan te geven, bijvoorbeeld ergens buiten bij jou in de buurt. Dag en tijd bepaal je zelf!

Bij een personal trainingsabonnement mag je ook altijd meedoen met de bootcamp.

Vrijblijvend intake gesprek aanvragen
p

Hoe gaan we te werk

1. Intake

We starten met een kennismaking en een intake. Belangrijk is dat de personal trainer en de sporter een klik hebben en dat we vanaf het begin af aan dezelfde doelen nastreven.

2. Trainingen

Naar aanleiding van de intake bepalen we het aantal lessen per week. Daarna gaan we aan de slag met een op maat gemaakt trainingsschema. De personal trainer bedenkt en begeleidt alles dus je hoeft zelf nergens meer over na te denken. Verstand op 0 en gaan: ``Don’t limit your challenges. Challenge your limits``.

3. Meetmoment

Het is mogelijk om meetmomenten samen af te spreken zodat we de voortgang kunnen bekijken. We letten dan op gewicht, vetpercentage en BMI.