fbpx
9plus Lifestyle

Zin in een fit, gezond, gelukkige levensstijl of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

06 83 97 84 63

Van Hogenhoucklaan 35, Den Haag

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ook onze andere kanalen voor motivatie en inspiratie voor een 9Plus Lifestyle:
Top

Onze samenwerking met The Complete Athlete

Kom je terug van een blessure?

Wij werken samen met The complete athlete

Levenslang fit zijn is een optelsom van het structureel maken van de juiste keuzes. En dat begint nu!  Als je een doel hebt, dan begin je bij het einde en werk je van daaruit terug naar vandaag. Dat klinkt misschien wat dramatisch, maar het maakt het leven wel een stuk overzichtelijker en minder onrustig. Met onze begeleiding weten we zeker dat je beter voor jezelf gaat zorgen dan je ooit hebt gedaan!

Samen met mijn partner the complete athlete  helpen wij je om van fit zijn je nieuwe gewoonte te maken: gezond eten, flink bewegen en herstellen zodat er een optimale balans komt in je leefpatroon.

Badass4life

Wij motiveren en begeleiden je in 3 maanden intensief op weg om de keuzes te maken (en naleven) die passen in jouw leven en bij jouw doelen. Met inspirerende en intensieve begeleiding. Klik hier voor meer informatie.

Postuuranalyse

Je postuur is de compositie van alle gewrichten van het lichaam gecombineerd met de verdeling van spierbalans. We evalueren jouw postuur op basis van fysiologische principes; een verkeerde ‘uitlijning’ kan zorgen voor onnodige stress op botten, gewrichten, ligamenten en spieren. Op basis van jouw ‘type’ uitlijning brengen we in kaart welke spieren verlengd/verkort zijn, welke krachtig en welke extra aandacht nodig hebben. Je ontvangt een mobility programma, op basis waarvan je zelf in staat bent om je lichaam duurzaam te onderhouden.

Fysiotherapie

Gerichte oefeningen, soms in combinatie met manuele technieken als duwtje in de rug om je weer op de juiste manier te laten bewegen.

Coaching

Een moment aandacht om alle stippen aan elkaar te verbinden. We gaan terug naar de basis, jouw drijfveren en waarden, om helder te krijgen waarom je bepaalde keuzes maakt en welke invloed dit heeft op het behalen van je fysieke doelen. We begeleiden je in het (her)vinden van je eigen mogelijkheden en progressie.

Neem contact met ons op of neem ook een kijkje op de website van The Complete Athlete

Naar contactformulier Website The Complete Athlete